Palle De Rotte

Urbex Palle De Rotte – Spanje

Daar rij je dan. In een lekkere zuiden van Spanje op een weggetje wat hobbelt en bobbelt. Wat wil je ook als je Off road gaat rijden? Dwars over de zand “paden” en “weggetjes” heen?

Toekijkend hoe de landschappen overgaan van heel droog met vele cactussen en andere droge begroeiing naar landschappen die overgaan met wat meer flora. De spaanse radio op de achtergrond van de huurauto, de tomtom die de weg al lang kwijt is en meer uit staat dan aan en ineens zie je een huisje wat er wel heel erg verlaten uitziet.

Dat kan toch niet waar zijn? Een verlaten huisje vinden in het buitenland? Niet dat België geen buitenland is voor mij als Nederlander maar daar spreken wij gedeeltelijk dezelfde taal (daar waar dus geen Frans gesproken wordt , voor degene die de link niet legde).

Maar ja toch maar de auto stoppen. Gaan kijken. En wat blijkt? De luxaflex van binnen hangen vanuit binnen naar buiten.. Dat is gek, zou het dan echt.. ? Ja het was echt verlaten. Mijn eerste eigen vondst in het oh zo heerlijke spanje