Maison of the bride

Maison of the bride - urbex

Maison of the bride – Urbex – BE

In België staat dit prachtige pand en het staat er maar te staan.  Er is een hoop historie te vinden in dit huis, zelfs zoveel dat het lijkt alsof het nog bewoond is, op andere plaatsen in het huis is het verval wél duidelijk aanwezig.

Helaas voor mij heb ik dit pand bezocht in de periode dat mijn camera -gear- flut was ; net zo goed als mijn manier van foto’s maken. Waardoor ik van 1 van de meest bijzondere locaties die ik ooit deed amper foto’s heb hahahah :’)

Het overvolle huis heeft zijn naam te danken aan de trouwjurk die er hangt! Door de jaren heen heb ik deze locatie bij menig ander urbexxer voorbij zien komen ; en elke keer was er van alles anders in deze locatie. De jurk waar vanalles aan gefrunnikt is, met mouwtjes, zonder mouwtjes, alle kanten op gedrapeerd.

Ooit hingen er briefjes met het verzoek  van de familie om het huis met rust te laten nog op het raam! Toen ik er kwam overigens niet.. Maar zo’n pand als dit open laten staan met deuren en ramen open is dan toch ook gewoon stom ?!CAMERA
CAMERA
CAMERA
CAMERA
CAMERA