Flintstone house

Flintstone house - urbex

Flintstone house- urbex- GE

Bij deze locatie heb ik weer eens een meerdaagse trip gedaan. Dat moet ook al wel als je meer dan 900+ kilometers in 1 dag aflegt! Maar het was het waard.

Dit was de eerste locatie die op mijn planning stond. Eenmaal aangekomen zoals altijd even kijken naar de best mogelijke route om te gaan lopen om naar binnen te kunnen. Dus ook even voor langs het huis. Zaten daar twee junkies op het stoepje van de deur. Mij helemaal in de gaten te houden.. Dan maar via achterlangs. Even klimmen over een muurtje en dan dwars door de tuin. Terwijl ik sta te kijken naar de ingang staat 1 van de twee junks ineens naast me. Mijn hart ging zo tekeer!

Hij vraagt wat ik kom doen en ik vertel hem dat ik verlaten gebouwen fotografeer. Dat vond die wel wat dus hij zegt “I go with you”. Ik durfde niet eens te weigeren, dus daar ging ik dan dit geweldige huis in met een junkie op crocks me volgend. Ik dacht echt dat die me zou rippen nadat die me in elkaar had geslagen of zelfs erger.. Maar gelukkig was die behalve vriendelijk -en verslaafd – niet gevaarlijk! Een locatie die ik mij nog heel erg lang zal herinneren. P.s veel info over deze geweldige plek is er niet te vinden. Ik heb kunnen achterhalen dat het ooit een kapsalon in het woonhuis was maar verder als dat kwam ik niet!