Carnival Graveyard

Carnival Graveyard - Urbex

Carnival Graveyard – Urbex – BE

Ergens in Nederland ligt een schat aan herinneringen van een carnavals groep. Elk jaar organiseren zij een optocht, om al hun werk en trots aan ons kikkerlandje te laten zien.

Zij drinken bier en feesten. Lachen en genieten na een jaar knutselen aan hun parade paardjes. Letterlijk.
Erna moeten hun creaties verkocht worden.. En dus liggen ze nu te wachten op een koper, zo werd mij verteld door de vriendelijke jongeman die ineens het terrein dat met hekken beveiligd is op kwam rijden.

Ik dacht echt die wordt boos en stuurt mij weg. Hij vond mij maar zot, helemaal uit rotterdam komen voor foto’s te schieten voor carnavals “zooi” waar zij maar geen kopers voor konden vinden.
Hij kon er zelf om lachen.

Uiteraard was ik mijn lensdopje kwijt, dus toen ik klaar was met schieten van mijn foto’s en met hem mee wilde gaan door het hek heen – want dat was nou immers een stuk gemakkelijker – had hij geen tijd om te wachten.. Natuurlijk had hij dat niet hij moest alweer knutsellen aan de volgende nieuwjaars carnval pareltjes.
Lensdop uiteindelijk gevonden, foto’s moeten schieten met een veel te laag hangend zonnetje. Maar al met al een hele leuke locatie om eens gedaan te hebben!