Contact me

Contact

Contact


Voor vragen over fotografie en photoshop is dit de juiste plek!
Voor vragen over/naar locaties verzoek ik u om eerst even het stukje te lezen onder het contact formulier

Klein probleempje


op dit moment werkt de spatie niet bij het intypen van je tekst naar mij. Een . of – gebruiken als spatie vind ik ook prima..

Steeds vaker (mijn website zal wel hoger in google beland zijn inmiddels) benaderen mensen mij met vragen tot betrekking van het verkrijgen van locaties. Zo van ‘Dag Jane wat een mooie website heb je kan ik villa grammofoon van je krijgen?”.

Het antwoord daarop is “Nee.” Ik ben altijd bereid te ruilen, -want zo werkt het nu eenmaal in dit wereldje, en ik kan niet alles ruilen want sommige zijn no share- maar ik ga niet iemand zomaar een locatie geven. Ik krijg ze zelf immers ook niet en moet zelf ook gewoon ernaar zoeken en mijn tijd en energie in steken.

Dat wil niet zeggen dat ik helemaal niet bereid ben om een beginneling op weg te helpen; ik weet nog goed dat ik zelf ooit met deze passie/hobby begon en ik blij was met de hulp die ik hier en daar kreeg.Pay it forward is 1 van de beste films die dit omschrijft. En juist daarom wil ik een beginneling of een wat meer gevorderde heus wel helpen maar als je simpelweg niet de moeite nemen wilt tot een email schrijven met wat inhoud en alleen een complimentje geeft om naar een locatie te geven kom je weer op het antwoord “Nee” uit.

Natuurlijk hoef ik ook geen heel boekwerk aan tekst in een email ; ik ben al tijd zat kwijt aan het zoeken naar locaties haha maar een klein beetje moeite doen is niet misplaatst!